Klinik Askær 

                                                          Zoneterapi & massage

Massage


Massage gives i mange forskellige sammenhænge, det kan anvendes forebyggende, øger ens velbefindende og nedsætter antallet af sygedage, samt det kan forebygge arbejdsskader som skyldes forkert anvendelse af kroppen.


Massage kan være befordrende når man har smerter i kroppen, og her vil jeg ofte bruge triggerpunkt massage, som ved punkt tryk frigør kroppen for smerter.


Massage kan også:

øge fordøjelsesprocessen

reducere muskelspændinger

virke afspændende

stimulere nervesystemet

give bedre søvn

dæmpe nervøsitet, stress, bekymring og depression

øge kropsbevidstheden

øge cirkulationen i vævet, lymfesystemet stimuleres og dermed udskilles affaldsstoffer

påvirke væske udvekslingen i kroppen.


Jeg giver både tema massager, som f.eks ryggen, og/eller et andet sted hvor der er smerte eller irritation. Derudover laver jeg helkropsmassager som er godt for dig der vil helt ned i gear, vil afstresses og afspændes. Det er IKKE sensuel massage og alle massager foregår mindst iført underbukser/trusser. Se mere under "om mig/priser".


Helkropsmassage: alt masseres nogenlunde lige meget, lår, knæ, underben, fødder, baller, lænd, ryg, nakke, hoved, ansigt, hals, arme, bryst og mave. Der kan fravælges områder og/eller ønskes større fokus på et bestemt område. 75-90 min inkl. forsamtale.


Afspændingsmassage: en helkropsmassage, med lange rolige og blide strøg af ben, fødder, lænd, ryg, hoved, ansigt, arme, bryst og mave. Der kan fravælges områder, og ønskes mere fokus på et bestemt område. 60min inkl. kort forsamtale


Massage kan også gives i forbindelse med zoneterapi.


Gravid Massage: efter 12.uge kan du få gravid massage. Det kan bl.a. hjælpe på lændesmerter, plukveer eller andre smerter der kommer af graviditeten. Du kan selvfølgelig også få massage selvom du ikke har ondt, og det kan tit være godt at starte i god tid i graviditeten for at forebygge de gængse graviditetsgener. Massage til gravide er godt fordi: det er stressreducerende, du får kontakt til barnet, reducering af hævede fødder og hænder, giver god søvn, øger kropsbevidstheden, mindsker bækkensmerter(start med massage inden det bliver for slemt), generelle graviditets gener, graviditetsdepression, forberedelse til fødsel(kan påvirke din smertetærskel, så du oplever fødslen mindre smertefuldt), øger dit selvværd.

Som zoneterapeut kan jeg via akupressur, punkter og zoner understøtte og hjælpe mod graviditets gener.


Jeg er specialiseret indenfor gravide både som zoneterapeut og massageterapeut, og jeg har en graviditets briks, masser af gode puder og erfaring I at lejre gravide så du ligger godt og kan nyde din massage.


0