Klinik Askær 

                                                          Zoneterapi & massage

Zoneterapi


Zoneterapi behandling foregår ved trykmassage under fødderne, hvor der findes zoner, der svarer til alle menneskelig organer.


Det er en afslappende behandlingsform, og kan benyttes til såvel at forebygge og behandle sygdomme og skavanker.


Zoneterapi kan f.eks have gavnlig effekt på:


-fordøjelsesproblemer
-muskelsmerter
-hormoneller forstyrrelser
-fertiliteten
-hovedpine/migræne
-betændelsestilstande
-graviditetsgener(dog ingen behandling 1.trimester)
-spædbørnskolik
-ødemer
-allegier
-stress
-og meget andet


Antal af behandlinger varierer i forhold til problem og varighed. Jeg anbefaler mindst 3 behandlinger med ca. en uges mellemrum. Derefter skulle der gerne være et positivt udfald, og vi vil tage en snak om behandlingen skal fortsætte med evt. et længere interval eller afsluttes. Nogen fortsætter behandling efter at problemet er løst, for at holde kroppen i balance.


For at kroppen kan komme i balance, er det også vigtigt, at leve sundt fysisk og psykisk. Der kan jeg som zoneterapeut også være behjælpelig med råd og vejledning.


Zoneterapi kan også gives i forbindelse med massage.


Er du medlem af sygesikring Danmark kan du få tilskud til zoneterapi.


Japanese Lifting


En kombination af forskellige metoder inden for ansigtszoneterapi. Med specieller greb masseres ansigtet med en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfe drænage.


Det er en meget afstressende behandling, som giver glød i huden, mindsker rynker, løfter og glatter, samtidigt med at den også stimulerer og balancerer alle kroppens organer.